EM scooters delar upp sig.

EM Scooters har sålt verkstaden för automatväxlade scooters och moderna mopeder. Köpare är två av företagets erfarna och kompetenta mekaniker som nu driver vidare verkstaden EM Motor AB i samma lokaler fast i egen regi. EM Motor säljer även reservdelar till de fordon som servas i verkstaden.

Försäljning av fordon och delar till Vespa

EM Scooters kommer att koncentrera sin verksamhet till försäljning av nya fordon, hjälmar och tillbehör samt reservdelar till klassisk Vespa. Nytt är att EM Scooters har öppnat en egen verkstad som enbart servar och reparerar klassisk Vespa och Lambretta. Postorderförsäljningen drivs vidare som förut.

Samarbete för garanti och service

I och med att EM Motor tar över verkstaden för moderna fordon så tar de även på sig de garantier för fordonen som säljs av EM Scooters. Genom uppdelningen och det nya samarbetet vill vi bli bättre på att ge rätt service åt dig som kund. Du finner allt som förut men med separata ingångar för ditt ärende och du möts av samma personal men med fokus på sitt specialområde. Rätt kund och rätt personal på rätt plats.

Samma telefonnummer

Fram till årsskiftet delar vi telefonväxel och har samma telefonnummer som tidigare 031-24 60 65. Genom ett knappval kopplas du till rätt avdelning.

Välkommen in!

EM Scooters har semesterstängt mellan den 2 juli - 26 juli!

www.emscooters.se

Annonsera, ej inloggad

Senast kommenterat