Scooterns dag Karlstad

2022-09-03 Karlstad Scooterns dag / Scooterpremiär Kommentarer: 0

Scooterns Dag!
Första lördagen i september varje år firas Scooterns dag i hela Sverige. Detta klubbades på Svenska Scooterklubbens årsmöte 2019 och är därmed en aktivitet skapad av Svenska Scooterklubben för scooterister runt om i landet. I år infaller därmed Scooterns Dag den 3 september.
Syftet med Scooterns dag är inte bara att träffa andra glada scooterister och göra skojiga scooteraktiviteter utan även att göra en insamling till någon välgörande organisation, exempelvis Barncancerfonden, Suicide Zero, Hjärt- och Lungfonden och liknande 90-organisationer.
Som mottagare av 2022 års Scooterns dag-insamling har Svenska Scooterklubbens årsmöte röstat fram Prostatacancerförbundet.
Hur funkar detta då rent praktiskt? Tanken är att respektive lokalklubb samlar in minst 100 kr från varje deltagare, som sedan sätts in på Svenska Scooterklubbens konto, för att sedan sättas in gemensamt på ett 90-konto.
Fikat står på från 10:00 med däcksparkning, trimningstips och kanelbullar. Avfärd cirka 11:30 mot nya spännande äventyr (hur spännande är beroende på vädret...)!!

Mer info på Facebook
https://fb.me/e/2McIZMiQG

Annonsera, ej inloggad