Cannonball Scooterrun 2021! Yay!!!

Förra året fick scooter-Sverige en julklapp på julafton i form av en inbjudan till Cannonball Scooterrun 2020 i Värmland. I år blir det istället en kombinerad nyårskaramell och mellandagsrea. För er som inte vet vad Cannonball är så är det scooterorientering på två dagar i lag om två scootrar. Mer information kan fås både från här och där.

Tanken är att vi, om coronan håller sig borta i tillräckligt hög grad, ska köra CB2021 Kristi himmelfärdshelgen med ankomst till en ännu så länge hemlig plats torsdagen den 13/5 och ett tårfyllt avsked söndagen den 16/5. Fantastiskt trevliga aktiviteter kommer att anordnas torsdag em för de som kommer någorlunda tidigt, vilket vi så klart utgår från att alla lag kommer att göra. Detaljer för CB2021 kommer att komma löpande fram till startskottet. En evenemangssida kommer att skapas här på FB när vi börjar att lägga ut mer info men även mailas ut till de adresser vi får in med inbjudan.

Vi kommer så småningom att göra en riskanalys enligt MSBs mallar med avseende på Covid-19 som kommer framåt vårkanten. Hänger coronan i så kanske vi genomför CB2021 med färre lag för att ha ett rimligt smittosäkert boende m.m. men detta återkommer vi som sagt till lite senare.

Om ni undrar vad jag menade med kombinerad nyårskaramell och mellandagsrea så kommer vi i år inte kräva betalning innan ni blir officiellt anmälda utan vi kör på mellandagsreastuket och erbjuder ett köp-nu-och-betala-om-typ-120-dagar-paket. Förfallodatumet på den fakturan kommer även det när vi kan vara mer säkra på att vi kommer att kunna genomföra ett CB2021.

Anmälan görs via mail till cb2021@scooterpunx.se och i det mailet vill vi ha följande information.
Lagnamn
Förare1 – namn, Förare1 – mailadress, Förare1 – mobilnummer
Förare2 – namn, Förare2 – mailadress, Förare2 – mobilnummer
Ha ett riktigt bra avslut på 2020 och ett mycket bättre 2021!

Annonsera, ej inloggad