Scooterns Dag 2020

in

Scooterns Dag 2020
Första lördagen i september varje år så kommer Scooterns dag firas i hela Sverige. Detta klubbades på Svenska Scooterklubbens årsmöte 2019 och är därmed en aktivitet skapad av Svenska Scooterklubben för scooterister runt om i landet. I år infaller därmed Scooterns Dag den 5 september.

Syftet med Scooterns dag är inte bara att träffa andra glada scooterister och göra skojiga scooteraktiviteter utan även att göra en insamling till någon välgörande organisation, exempelvis Barncancerfonden, Suicide Zero, Hjärt- och Lungfonden och liknande 90-organisationer.

Vilken välgörande organisation Scooterns dag insamlingen kommer att skänkas till, kommer framöver att röstas fram av Svenska Scooterklubbens årsmöte efter det att nomineringar har gjorts i förväg, gärna med en motivation.

Som mottagare av 2020 års Scooterns dag-insamling har Svenska Scooterklubbens styrelse röstat fram Suicide Zero.

Hur funkar detta då rent praktiskt? Tanken är att respektive klubb samlar in 100 kr från varje deltagare, som sedan sätts in på Svenska Scooterklubbens konto, för att sedan sättas in gemensamt på ett 90-konto.

I Kalendariet finns de klubbar som anordnar någon form av aktivitet den 5 september. Är du sugen på att hänga med, klicka in i deras evenemang/grupp för mer info eller kontakta någon i klubben

Annonsera, ej inloggad