Cannonball 2020 - Anmälningen har öppnat!

Nu öppnar vi anmälan till Cannonball 2020, Bruk & Patroner, som kommer att gå i Värmland. Som vanligt kommer den mer exakta geografiska platsen att vänta med att avslöja sig men räkna med att årets Cannonball kommer att få er att växa som människor.

Som vanligt kör vi Kristihimmelfärdshelgen och i år kör vi långstint på fredagen och en lite kortare på lördagen. Det innebär att ni som inte bor runt hörnet med fördel anländer till ’Cannonballboda’ redan på torsdag em/kväll vilket innebär att årets CB blir 21-24 maj. Ni kommer således att få se många mil fantastiska värmländska vägar. Några av er blir säkert lättade av att höra att det inte kommer att vara någon planerad kvällskörning 2020. Enda risken för det är om ni navigerar allt för anskrämligt under dagen.

Den här gången blir kostanden för arrangemanget 1200,-. Medlemmar i SSK kommer eventuellt att bli subventionerade med en ännu okänd summa vilket innebär att den subventioneringen i så fall kommer att återbetalas vid ett senare tillfälle.

Priset inkluderar tre nätter i stuga som delas med ett annat lag, frukost fredag, lördag och söndag, middag fredag och lördag plus lite annat smått och gott. Mer info kommer längre fram.
Anmälan sker genom att betala 2400,- för laget samt maila laginfo till CB2020@scooterpunx.se. Bekräftelsemail kommer när respektive lag är registrerat.
Den information vi vill ha för båda förarna i laget, förutom lagnamn så klart, är följande.
- Namn
- Mailadress
- Mobilnummer
- Kostönskemål
- Eventuellt medlemsnummer i SSK

Pengarna går rakt ner i Åkes ficka via antingen
- Swish till 0736 - 85 93 48
- eller bankinsättning till Nordea, 1141 21 24050

Vi tänker oss ett max på 35 lag som tidigare och även ett krav på minst 20 lag för att genomföra arrangemanget. Först till kvarn är det som gäller och blir det fullt så kan vi så klart sätta upp en reservlista. Om någon inte har en partner att anmäla sig med går det bra att sätta upp sig på en ’singel-lista’ så kan vi sammanföra er med någon annan med samma problem. Vi vill poängtera att detta på intet sätt är någon slags koppleriverksamhet!

Har ni några frågor, synpunkter eller idéer så kan ni med fördel maila dessa till CB2020@scooterpunx.se eller kommentera i evenemanget.

Varmt välkomna till Värmland!

Cannonball 2020 - Bruk och Patroner

Annonsera, ej inloggad