Min nya Vespa

2019-08-27 Av: robba4262 Kommentarer: 0

Nu var det äntligen dags att förverkliga sina drömmar om att få glida runt på en italiensk Vespa. Efter många timmar på blocket han jag äntligen ringa innan den blev såld. Tog bilen samma fredagskväll och åkte iväg för att titta/köpa den. Jag fick provköra en sväng på säljarens gata och den gick ju riktigt bra. Det ända som gjorde mig lite velande var att det inte var det runda lyset fram som jag ville ha. Jag tänkte ska jag köpa eller inte, det var ju ändå en hel del pengar och frågan var om jag skulle bli nöjd eller inte. Jag bad säljaren om jag inte kunde få fundera över natten. Han sa att han kunde hålla den för mig till dagen efter.
Jag körde hemmåt men redan efter 5 minuter stannade jag till vid en mack och googlade om man inte kunde byta styre till ett med runt lyse. Samma sekund ringer säljare och säger att han gjort detsamma och ha tror att det är möjligt, men han påpekar att denna GL modell är mer sällsynt så man borde inte byta.

Då äntligen bestämmde jag mig för att köpa den. Min första Vespa och nog kommer styret med det speciella GL lyset få sitta kvar.

Annonsera, ej inloggad