Scooterns Dag 2019

2019-09-07 Cruising Fest Scooterns dag / Scooterpremiär Scooterrun Träff Utställning Kommentarer: 0

Första lördagen i september varje år så kommer Scooterns dag firas i hela Sverige. Detta klubbades på Svenska Scooterklubbens årsmöte 2019. I år infaller därmed Scooterns Dag den 7 september. Vi har även registrerat Scooterns dag på www.temadagar.se den första lördagen i september.

Syftet med Scooterns dag är inte bara att träffa andra glada scooterister och göra skojiga scooteraktiviteter utan även att göra en insamling till någon välgörande organisation, exempelvis Barncancerfonden, Suicide Zero, Hjärt- och Lungfonden och liknande 90-organisationer.

Vilken välgörande organisation Scooterns dag insamlingen kommer att skänkas till, kommer framöver att röstas fram av Svenska Scooterklubbens årsmöte efter det att nomineringar har gjorts i förväg, gärna med en motivation.

Som mottagare av 2019 års Scooterns dag-insamling har Svenska Scooterklubbens styrelse röstat fram Bröstcancerfonden.

Hur funkar detta då rent praktiskt? Tanken är att respektive klubb samlar in 100 kr från varje deltagare, som sedan sätts in på Svenska Scooterklubbens konto, för att sedan sättas in gemensamt på ett 90-konto. Men naturligtvis så bidrar man efter egen förmåga, 100 kr är mest bara ett exempel!

Så håll utkik efter vad din eller vilka klubbar som kommer att delta.

Mer infomation hittar du på Facebook: www.facebook.com/events/518694065553428

Annonsera, ej inloggad