Euro-Lambretta 2019 Zakopane, Polen

in

2019-06-13 - 2019-06-16 Träff Kommentarer: 0

Detta är första gången som EuroLambretta arrangeras i Polen.

Zakopane ligger i sydligaste Polen alldeles norr om det mäktiga bergsmassivet Höga Tatrabergen. Från Gdynia/Gdansk dit de flesta färjelinjerna går är det ca 85 mil att köra.
Ett nytt spännande resmål som säkert kommer att locka många deltagare från hela Europa, men även USA och Australien m.fl har aviserat sitt intresse för att delta. Här finns alltså chansen att träffa likasinnade Lambrettister för några dagars trevlig samvaro.

Arrangemanget har en kapacitet på max 999 deltagare vilket innebär att gallring bland de sist anmälda kan komma att ske. EuroLambretta är endast öppet för deltagare som tillhör en nationell och erkänd Lambrettaklubb. Deltagare från andra nationer kan efter prövning accepteras som gästdeltagare. Anmälan måste dock ske genom en nationell klubb. För Skandinavien gäller att anmälan sker genom Bo Martin, se nedan.

Anmälan på särskild blankett skall ske senast den 12 mars 2019 till bo.martin@lambretta.tv. Kostnaden, SEK 1050:- (€ 100.-) skall vara bokförd på Personkonto 3082 01 27027 i Nordea senast 13 mars. Då ingår camping med tillgång till dusch och toalett, (mot tillägg finns
plats för husvagn-camper) därtill 3 frukostar och 2 middagar med lördagens ”Galamiddag” som höjdpunkt, samt utfärder och andra begivenheter och så naturligtvis en ”Goody-bag” med bl. a en T-shirt.

Program etc. sänds ut till alla anmälda och kan även fås på begäran.

Annonsera, ej inloggad