Danmarksrideout - Själland runt

2015-08-22 - 2015-08-23 Helsingborg Övrigt Kommentarer: 0

Favorit i repris! Vi kör förra årets uppskattade tur igen. Samling vid Scandlines terminal i Helsingborg kl 10.30 på lördagen.

Vi packar med våra fina små tält, tar strandvägen norrut och stannar till för bad/hygge vid en av de många härliga stränderna längs vägen (vi ska även hitta nåt mysigt lunchställe) Sen fortsätter vi mot Hundested där vi slår upp tälten på Sölager Strand Camping som ligger alldeles nere vid havet. På kvällen kan man ju grilla på stranden alternativt gå ut på lokal och äta.

Efter frukost och andra bestyr på Söndag morgon, tar vi den söta lilla färjan Columbus (ej rymdfärjan..) över till Kulhuse. Därifrån letar vi oss ner mot Fredrikssund och vidare tvärsöver Själland och upp mot Helsingör igen. (Här kan de som vill, fortsätta ner mot Köpenhamn och köra hem via bron)

Det här är inte nån särskilt lång tur, c.a 15-20 mil. Därför kommer vi att ha gott om tid för att stanna till på stränder, lunchställen, mysiga hamnar och inte bara flåköra förbi allting för att passa tider. Inget är heller hugget i sten. Om vi alla vill, så kan turen komma att ändras till det kortare eller längre under resans gång.

Nu hoppas vi bara på fint väder! Smiley smile (Vi ställer in vid dåligt väder och meddelar det här nån dag innan)

Annonsera, ej inloggad