Eskilsphenia 2015

2015-08-08 - 2015-08-09 Eskilstuna Scooterrun Kommentarer: 0

Äntligen!
Den 8:e augusti är det dags att fylla Eskilstunas gator med tvåtaktssmatter och blårök än en gång!
För åttonde året i rad är dags för Eskilsphenia - i år större, roligare och med flera kul grejer än någonsin tidigare.

Ni som varit med tidigare vet att Eskilsphenia är en spontan och löst hållen träff med lika mycket fokus på det sociala och kulturen kring klassiska scootrar som själva fordonen.
Precis som de senaste somrarna tar årets träff plats mitt under pågående stadsfestival, så se till att ta polera scootrarna ordentligt och ta på er snyggkläderna!

Själva träffen tar plats på lördag, men redan på fredag eftermiddag kommer en enklare rideout samt pubhäng att samordnas för de som kommer en dag tidigt.
På lördagen samlas vi vid Vilsta Friluftsområde kl 12:00 för kortegekörning genom staden, uppställning centralt och avslutar eftermiddagen med en rideout på landsväg för de som vill fortsätta köra istället för att förbereda sig för kvällen. Under dagen kommer såväl framröstning av snyggaste scooter samt lite andra kul överraskningar med visst tävlingsmoment att ske.
Framåt kvällen fortsätter vi med klubbkväll, DJs, dans och trevligt umgänge på Biografbaren, beläget inom gångavstånd från centrum och de flesta av stadens centralare hotell. Där presenteras även vinnarna av dagens aktiviteter.

Träffen avslutas på söndagen med scooterbrunch på skönt hak för de som vill ha lite färdkost innan färden hemåt påbörjas.

Att delta i Eskilsphenia är gratis, men entré till klubbkvällen på lördagen kan tillkomma. Mat, boende och så vidare fixar var och en själv.

För mer info, se Facebook-event på följande adress:
https://www.facebook.com/events/1039380376087339/
Eller kontakta Ronnie Gavelin på:
me@ronniegavelin.se.

Väl mött i Sméstan!

Annonsera, ej inloggad