Årsmöte 2014 - information

Välkomna till SSK's årsmöte 2014!

Mötet sker i Scooterhallen Majorna, Karl Johansgatan 146, den 1/3 kl. 14-19. Scooterhallen ligger inne på industriområdet med infart vid Vagnhallen Majorna. Närmsta hållplats är Vagnhallen Majorna och dit kommer ni med spårvagn 3 (mot Marklandsgatan) eller 9 (mot Kungssten).
För er som kommer med bil rekommenderas att ni parkerar vid Röda Sten, som ligger på motsatta sidan vägen. Det är ett par minuters promenad från parkeringen till Scooterhallen.

För er som vill ha boende rekommenderar vi att ni bokar in er på hotell Novotel. Där uppger ni koden Svenska Scooterklubben och får då boende för 795:- natten. Detta pris gäller både enkel- och dubbelrum och inkluderar frukost. Hotellet låter hälsa att de renoverat badrummen samt byggt relaxavdelning och gym.
Boka genom att maila reservation@novotel.se eller ringa 031-720 22 00.

På kvällen blir det middag och fest i Scooterhallen! Kl. 20.00 serverar vår favorit-italienare Francesco från Toscana Ristorante Italiano buffé och för SSK-medlemmar kostar dessa delikatesser endast 100:- då SSK sponsrar resten. Alla är såklart välkomna på middagen och för icke-medlemmar landar priset på 150:- . Anmäl er till sekreterare@scooterklubben.com senast den 23/2 och meddela om du önskar vegetarisk mat.
Ta med kontanter för att betala middagen samt till baren!

Har ni frågor så maila sekreterare@scooterklubben.com

Välkomna!

Annonsera, ej inloggad