Eskilsphenia 2013

2013-08-24 Eskilstuna Träff Kommentarer: 0

Blacksmiths SC presenterar stolt den femte (eller, som vanligt beroende på hur man räknar, sjätte) upplagan av Eskilsphenia. Återigen är det dags att bjuda Eskilstuna på en rejäl dos stilfull fordonskultur med allt som hör till; smattrande tvåtaktsmotorer, blårök, välpolerade (i alla fall vissa av dem) scootrar och fantastiska människor.

Ni som har varit med tidigare vet hur det fungerar. Eskilsphenia är en spontan och avslappnad träff med fokus på trevligt umgänge, musik och såklart scootrar - företrädelsevis italienska sådana av äldre snitt även om andra äldre scootrar samt vissa modernare av mer klassiskt snitt också är välkomna.

Deltagande i Eskilsphenia är gratis, men festen på kvällen kan komma att kosta en slant i inträde (mer info om det kommer senare).
Boende ordnar man själv. Vi rekommenderar Hotell Eskilsgården (http://www.eskilsgarden.se/), Lilla Hotellet (http://goto.glocalnet.net/lillahotellet/) eller, för de som vill tälta eller hyra stuga Vilsta Camping (http://www.vilstasporthotell.se/).

Närmare program och mer detaljerad info om hålltider, platser mm kommer framöver, men vi kan redan nu avslöja att årets kvällsaktivitet kommer att vara i form av The Melting Pot - den ambulerande klubb som anordnas av Blacksmiths-medlemmar. Liksom förra året kommer även möjlighet finnas att på söndagen samåka till Ekeby Veterandag - en av Sveriges största veteranmarknader/träffar som tar plats samma helg.

Håll utkik på FACEBOOK för mer info!
https://www.facebook.com/events/173575672819316/

Detta är ett offentligt arrangemang, så bjud gärna in de ni tror kan vara intresserade.

Annonsera, ej inloggad